Congres seksuologie 2019

Op 28 maart 2019 vindt het tweede congres plaats dat Eros in samenwerking met LOKO organiseert. Seksualiteit is een breed onderwerp en je kunt met vele brillen en visies hiernaar kijken. Dit jaar gaan we dat dan ook doen op zo’n breed mogelijke manier. Er komen zes verschillende sprekers met ieder hun eigen, interessante, onderwerp. Zo komt de enige echte Ellen Laan spreken! Bovendien hoor je Elisabeth Timmermans spreken over liefde in tijden van Tinder en Wim Slabbinck bespreekt de mythes die rondom seks bestaan. Stefan Bogaerts doet onderzoeken in de forensische hoek en heeft expertise op vlak van zedendelinquentie. Els Elaut zal komen spreken over het seksueel functioneren van transgender personen. Jantien Seeuws zal haar lezing doen over BDSM.
Kortom: een dag vol leuke boeiende sprekers! Er is ook zeker mogelijkheid na elke spreker om vragen te stellen vanuit de zaal!

Naast de fantastische sprekers hebben we ook gezorgd voor koffie/thee bij ontvangst, een lunch in de middag en een gezellige receptie om na te spreken met vrienden of met de sprekers! Als kers op de taart hebben we ook een enorm leuke goodiebag samengesteld!

Algemene informatie

Datum: 28 maart 2019
Tijd: 08:30 – 17:30
Locatie: Inkomhal Onderwijs & Navorsing 2
Gasthuisberg ON2, UZ Leuven
Herestraat 49, 3000 Leuven
Ticketkosten: Dag ticket: €25,-
Voormiddag of namiddag ticket: €12,-
Voor meer ticketinformatie, zie onder

Programma

08:30 Ontvangst met koffie/thee
09:30 Welkom door Eros cultuur
09:45 Els Elaut
10:45 Elisabeth Timmermans
11:45 Pauze
12:00 Stefan Bogaerts
13:00 – 14:00 Lunch
14:00 Jantien Seeuws
15:00 Wim Slabbinck
16:00 Pauze
16:15 Ellen Laan
17:15 Dankwoord & afsluiting
17:30 Einde & start receptie

Ticketverkoop

Er zijn drie verschillende tickets:

  • Dag ticket: dit ticket is voor de gehele dag en je bent dan aanwezig bij alle sprekers. Dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst in de voormiddag, lunch in de middag en receptie na het congres. Je ontvangt een bomvolle goodiebag, met leuke items erin!
  • Voormiddag ticket: dit ticket is voor de voormiddag (08:30 – 13:00). Dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst. Zo lang de voorraad strekt ontvang je een bomvolle goodiebag!
  • Namiddag ticket: dit ticket is voor de namiddag (14:00 – 17:30). Dit is inclusief de receptie na het congres. Zo lang de voorraad strekt ontvang je een bomvolle goodiebag!

Inschrijvingen.
In het inschrijfformulier vul je jouw gegevens in. Hierna ontvang je een bevestigingsmail (dit is nog geen toegangsbewijs!). Vanaf begin februari ontvang je een mail als je aanmelding is verwerkt. In deze mail zie je ook waarnaar je het geld mag overmaken en je eigen unieke referentie nummer. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvang je een definitieve mail met het toegangsbewijs (print het toegangsbewijs en neem deze mee!).

Bereik congres

De locatie van het congres is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, de bussen stoppen voor de deur. De organisatie adviseert met het openbaar vervoer te komen, om drukte met de auto te voorkomen.

Het congres is momenteel uitverkocht.

Geïnteresseerde studenten aan de KU Leuven kunnen nog contact opnemen met de organisatie via cultuur@erosleuven.be.