Inschrijven

Filmavond Eros & DOCVILLE

Facebook event

DOCVILLE is een festival gewijd aan de documentaire film, met een sterke focus op nationale en internationale auteurscinema. Eén van de thema's die aan bod zal komen tijdens deze filmweek is het thema: LOVE FACTUALLY.

Liefde is… het verrassende thema van een reeks gevarieerde documentaires. Humoristisch, teder of ontroerend. Of net verhelderend en wetenschappelijk verklarend. Soms herkenbaar, soms helemaal onverwacht. Wat doet de liefde met ons? Is het universeel? Noodzakelijk? Is de liefde poëzie of chemie? Een reeks documentaires over de meest bezongen menselijke ervaring.

En wij, Eros, willen dit samen met jou beleven! Op maandag 1 april zullen wij elkaar ontmoeten voor een leuke en boeiende avond met zowel documentaires alsook een aperitieflezing over liefde. Eros zorgt bovendien voor een spectaculair groepstarief (enkel voor seksuologiestudenten) waardoor deze 2 documentaires maar 7 euro per persoon zullen kosten. Ongeacht of je een cultuurkaart hebt of niet ! Als dat geen goede deal is!

Inschrijvingen zijn afgelopen. Voor meer informatie: zie Facebook of pr@erosleuven.be